Profesyonel Yatçılar Derneğinin Yöneticileri ile Sektör Hakkında Söyleşi

Türk Yatçılarının dünya denizlerini profesyonel anlamda daha bilinçli kullanmasını sağlayarak, ekonomik ve sosyal gelişmemizi hızlandırmaya yönelik eğitimsel hizmetler organize etmeyi amaçlayan denizcilerden oluşan PROYAD (Profesyonel Yatçılar Derneği) Yöneticileri ile 23.12.2021 Perşembe günü, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Yeşil Salon’da saat 09:30’da söyleşi yapılmıştır.




Söyleşi Bodrum Denizcilik Meslek Yükekokul Müdürmüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin yaptığı açılış konuşması ile başladı. PROYAD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erdoğan ÖZGÜN, Yat Aşçısı Celal Altun, Yat Kaptanları Mustafa  Ataman ve Emre Nazım Erşahin’in katıldığı söyleşide öğrencilerimize kendi tecrübelerinden yola çıkarak yatlarda çalışırken karşılaşacakları zorlukları ve bunun yanında sahip olacakları imkanlar hakkında bilgi aktarımında bulundular. Yatlarda çalışmak için sahip olunması gerek vasıflar ve üniversite eğitimin bu alandaki önemine dair görüşlerini paylaştılar. Denizcilik sektöründeki eğitimli, nitelikli, donanımlı ve genel kültür sahibi denizciler için iş fırsatlarının bulunduğu bir coğrafyada olmamın avantajlarından bahsettiler.




Konuşmanın sonunda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan PROYAD yöneticileri, öğrencilerimize hayal etmekten vazgeçmeyerek ve hayallerini gerçekleştirmek için bir hedef belirleyip harekete geçmelerini öğütlediler.

Bu keyifli söyleşi sonrasında Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokul öğrencilerimiz PROYAD yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2021 15:27

Son Etkinlikler