Av.Nazlı AYDOĞAN'dan Deniz Alacaklarının Tahsili Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Yat Kaptanlığı Programı öğrencileri 14.04.2022 tarihinde Av. Nazlı AYDOĞAN ile yabancı bayraklı ve Türk bayraklı gemilerden alacak tahsili konularında bilgilendirmelerin yapıldığı ‘Deniz Alacaklarının Tahsili’ konulu seminere katıldılar.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Deniz Alacaklarının Tahsili konulu seminere 10 öğrenci, 1 Akademik personel ve 1 idari personel katılım sağladı.

Av. Nazlı AYDOĞAN’ın hazırladığı sunum eşliğinde gerçekleşen seminerde; Türk Ticaret Kanunu 130. Madde Deniz Alacakları, Gemi Alacaklısı Hakkı, yabancı bayraklı ve Türk bayraklı gemilerden alacak tahsili ve Borçlar Kanunu hakkında Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerin keyifle dinlediği Deniz Alacaklarının Tahsili konulu seminer, öğrencilerimizin Av. Nazlı Aydoğan’a teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2022 16:46

Son Etkinlikler