Av. Nazlı AYDOĞAN Denizde Sözleşmeler Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Yat Kaptanlığı Programı öğrencileri 24.03.2022 tarihinde Av. Nazlı AYDOĞAN ile Deniz İş Sözleşmeleri, Deniz Turizmi Sözleşmeleri, Navlun Sözleşmeleri konularında bilgilendirmelerin yapıldığı ‘Denizde Sözleşmeler’ seminere katıldılar.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Denizde Sözleşmeler Semineri’ne 16 öğrenci, 2 Akademik personel ve 1 idari personel katılım sağladı.

Yüksekokul müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin açılış konuşması ile başlayan seminerde; Deniz İş Sözleşmeleri, Deniz Turizmi Sözleşmeleri, Navlun Sözleşmeleri konularında Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.
Öğrencilerin keyifle dinlediği Denizde Sözleşmeler Semineri, öğrencilerimizin Av. Nazlı Aydoğan’a teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2022 16:51

Son Etkinlikler